2006
  2006 blir det store jubileumsåret hvor vi feirer 20-års tilstedeværelse som klingende bjeller og endelig får utgitt et nytt album! Første semester blir relativt rolig i forhold til spillejobber, men vi bruker en del tid på å fullføre vårt 9. album med jobbing i studio hos produsent Håkon Iversen.

Noen events blir det allikevel tid til: Vi synger bl.a. for "Rusken" i Oslo Rådhus og har konsert på Slottsfjellet i Tønsberg.

Mesteparten av forsommeren går med til å promotere vårt nye album som vi kaller "Sokker i Sandaler" og gis ut av Big Box music. Det blir mye radio, presse og TV. På plata har vi med gjesteartistene Trond Granlund og Nora Brockstedt, hvor vi med sistnevnte endelig får gitt ut "Voi Voi" som vi selv har gjort live i mange år. Trond blir med på "Fred i Sjela" som blir en gjenganger på Norsktoppen. Plata inneholder også andre kjente bjellelåter som endelig får sin plass på ei langplate: "Slepp min kenguru ut, Knut", "Olav Harald Haakon Magnus Hansen" og "Vil du ha sjokolade?". Plata kommer inn på VG-lista i 2 uker med 26. plass som beste plassering.

Litt spilling på sommerstid blir det også med nok en konsert i Utgårdskilen på Hvaler og en kjapp tur innom Larvik og til nabobygda Jessheim på Jessheimdagene.

På høsten blir det "Absolutt sing along" kor-cruise på Stena Saga i samarbeid med Norges Korforbund. Vi har egen konsert og seminar med sangglade deltakere absolutt sing along og forbundet melder omsider at bjellene kan få medlemsskap hos dem hvis vi ønsker... I baren kan man utpå kvelden bestille drinken "Bjelleklang"

Høstens høydepunkt blir 20-års jubileumsshow i samarbeid med Lørenskog Musikkorps. De vier sin årlige Showkonsert "Fritt etter noter" helt og holdent til å hedre oss. Det blir 3 fulle hus på hjemmebane og stor suksess. Det var faktisk også på dette showet bjellene hadde sin første opptreden i 1986 så jubileet ble 100% autentisk!

Jula ringes inn på Radiumhospitalet og med en liten svipptur til Moss!

I 2006 blir det 30 spillejobber.

 
Klikk for større bilde
Klikk for større bilde Klikk for større bilde
Fotograf: Dag Thorenfeldt

 

Klikk for større bilde