1996
  Året starter pent og forsiktig på musikkfronten, vi forbereder innspilling av Kort ved øra i april. Studioprosessen tar lang tid denne gangen, men i juni er Gud! Hvor du er deilig ... ferdig for singleutgivelse. Låta fyker til topps på alle lister, og har i løpet av sommeren solgt over 40.000 eksemplarer, noe som var norsk rekord i singlesalg. Vi skjønner ikke stort av dette før vi er innom karaokebaren i Langesund, der Gud! går for full musikk med 5 gærninger på scenen.

Dette blir god drahjelp for Kort ved øra, som utgis i september i forbindelse med Bjelleklangs 10-års jubileumskonsert. Alle urbjeller er tilstede. Vi stiller hårfagre ved start, men under konsertene ryker mankene til samtlige Bjeller. Under den etterfølgende festen ryker flere av publikums hårmanker da Finn går berserk med maskinen. Og på seinere konserter gjentar det seg. Løshåret fyker etter oss!

Jon signaliserer ønske om avløsning mot slutten av året, og Bjelleklang får god respons på "annonsen" etter ny Bjellebass i VG. 20 søkere melder seg, og vi gjennomfører to knallharde audition-runder. Øystein Skre, fram til da siv.ing, går ut som soleklar vinner.

På seinhøsten bidrar vi på platene til Trond Granlund og Rune og Tor... Høsten 1996 blir den travleste så langt, med 25 konserter på 40 dager i september og oktober.

Alt i alt har vi 45 jobber i 1996

 
Klikk for forstørrelse
Klikk for forstørrelse
 

Klikk for forstørrelse