2007
  Året starter med en opptreden på TV2s Gullfisken på direkten hvor vi gjør en bjelle-versjon av "Ute til lunsj". Så går reisen til Modum hvor vi er med å feire Stalsberg Skolemusikkorps på deres jubileumskonsert sammen med Kari Gjærum. I februar har vi igjen konsert på intime- og alltid trivelige Josefine i Oslo. Og en danskebåttur blir det atter en gang - denne gangen på Kristian IV i et ordentlig ruskevær; vi holder oss fast i mic-stativene og lar bølgene styre vår nye "koreografi".

Det blir flere konserter i samarbeid med korps (Prøysenhuset og på Flateby) og events, bl.a. for Norsk Sykepleierforbund på Universitetsplassen i Oslo og vi feirer at friluftsloven er 50 år på Kalvøya. Før sommeren blir det besøk i Stavern (en tettpakket Tordenskjold pub) og utekonsert i Seljord. Vi spiller også på Klækken hotell på Ringerike hvor vi er så heldige å få en uforglemmelig innføring i vinens vidunderligheter ved hotellets dyktige somelier Knut Olav Lunde. Anbefales! Sommeren krydres med en aldri så liten gjestevisitt i TV2-programmet "Allsang på grensen" hvor vi gjør "Gud! Hvor du er deilig".

I august reiser vi til sørlandet og holder korseminar for 100 sangglade mennesker fra Farsund og Lyngdal. Under festmiddagen blir vi servert underholdning av beste sort - det framføres en bjelle-rap med stor innlevelse! God stemning og en vellykket avslutningskonsert! En stor takk til alle kor og korps som stadig gir oss gode opplevelser!

Flere events og en storveis konsert i Panorama på Eidsvoll samt Gamlesmia i Gjerdrum følger får fokus dreier seg mot årets begivenhet for bjellene - juleshow i Lillestrøm kultursenter.

Sammen med Egil Kopperud ved Kopperud kulturproduksjon og Lars Otto Ullereng ved Lillestrøm kultursenter, går vi i gang med "Juleshow 2007". Regien er ved Yngvar Numme som også blir med på scenen sammen med sin mangeårige Dizzie-partner Tor-Erik Gunstrøm. Gjesteartist blir sanger Sunniva Græsmo. Vi jobber intensivt i 2 uker i strekk under Yngvars kyndige ledelse får vi er klare for scenen. Premieredagen 22.11. blir svært spesiell og følelsesladet da Grethe Kauslands begravelse faller på samme dag. Yngvar sine minneord etter endt premiere vil vi sjelden glemme! 12 nærmest utsolgte forestillinger samt én ekstraforestilling blir hverdagen vår frem til jul. Vi rekker selvsagt også, tradisjonen tro, å synge julen inn for pasientene på Radiumhospitalet.

I 2007 har vi 40 spillejobber.

 
Klikk for større bilde
Klikk for større bilde