2003
  Vi starter året friskt med spilling rundt omkring i landet i januar: Sarpsborg, Lillehammer, Ringebu, Hallingdal m.m.

Vi tilbringer deler av februar i studio for å prøve ut noen nye ideer. Noe av resultatet blir utgitt i juni; en re-innspilling av låta "Vil du ha sjokolade?" (opprinnelig andre sporet på cd-singelen til "Gummihatt").

Vår egen Finn Evensen oversetter musicalen "5 Guys Named Moe" til norsk, og sammen med Lillestrøm kultursenter begynner vi å snuse på muligheten av å sette denne opp på en norsk scene. Vi øver inn mye av dette stoffet, og har til og med dansetimer; å koreografere et halvt tonn mannfolk er en utfordrende øvelse!!

Vi opptrer på hjemmebane med veterankorps, drar til Nesbyen og samarbeider med lokalt kor og har 1. mai-konsert i Tangen kirke på Hamar; vår første hele kirkekonsert i bjelle-historien!

Videre utover våren er vi ute med M/S Prinsesse Ragnhild (Kielferga) og gjør diverse events + er på visitt i Risør, Arendal og Notodden. Vi har kor-seminar for maange sangglade mennesker og underholder løperne i "Jentebølgen" på Lillestrøm - vi slapp heldigvis å løpe sjæl!

Vi får med oss legenden Nora Brockstedt i studio for å gjøre en versjon av "Voi-voi"; låta som hun sang i Grand Prix i 1960 (før alle bjeller ble født!) Dama leverer fortsatt i en alder av 80 år!! Dette må ut på plate en gang...

Forsommeren går med til lokal kultursatsing; store deler av bandet er involvert i oppsetningen "Fruen på Losby" på Lørenskog. Hvaler får nok en gang bjelle-besøk; Skjærhalden i år.

Vår sambygding Trond Granlund gir ut et nytt album denne høsten med to bidrag fra bjellene. Vi kan høres på den gamle hiten "Himmelvogna" og på den nye "Høyt, lavt og langt" som erobrer Norsktoppen i hele 10 uker, hvorav 5 uker på førsteplass! Trond + bjeller = sant!

Utover høsten blir det ymse events og besøk på bl.a. Kongsvinger og Tretten. "Akustisk vinter"-konsert i Lillestrøm og nok en Kiel-tur blir det også (M/S Kronprins Harald denne gang).

Fra november og fram til jula blir M/S Stena Saga vårt andre hjem; vi har 17 juleshow om bord og spiser minst det dobbelte antall juletallerkener!! Vi runder som vanlig av året med en konsert på Radiumhospitalet.

2003 blir et aktivt år med 50 oppdrag.

 

Klikk for større bilde

Klikk for større bilde

 

Klikk for større bilde