2004
  Første halvår 2004 blir ganske rolig. Vi gjør dog noen events og småjobber i Oslo-regionen og reiser en tur til Arendal.

På forsommeren reiser vi først til Bømlo med konsert i mektige Moster Amfi sammen med janitsjarorkesteret. Så drar vi til Narvik for å underholde på folkefest i Rombaksbotn og Svarta Bjørn-marsjen. Merkelig nok går flere av rallarne i bjelle-badedrakter...mystisk!?

Vi bidrar på moteoppvisning på kjøpesenter og i tillegg til vanlig bjelling, viser vi bademoter og setter en ny standard for hva som kan gå på catwalken!

Høst-halvåret starter med konsert på messeplassen i Skien. Det blir mange events, bl.a. varmer vi opp fotball-folket i party-telt før VM-kvalik-kamper på Ullevaal og synger "Blod - pa pa pui pui" for Blodbanken på Hotell Arena i Lillestrøm. Bokhandlerne i Ark Køhn får også sin bjelle-dose.

Vi deltar på konsert med Skjetten Dur & Moll og reiser til årdal før vi atter en gang ender opp på danskebåten. Her gjør vi en reprise med variasjoner på juleshowet fra i fjor på M/S Stena Saga. I år blir det riktignok bare 6 show - Jørn Hoel og Ole Paus tar seg av resten.

Det blir som vanlig spilling på diverse julebord før vi avslutter året på Radiumhospitalet.

Ingen plate i 2004.

I 2004 gjør vi 30 spillejobber.

 
Klikk for større bilde Klikk for større bilde
Klikk for større bilde Klikk for større bilde
Klikk for større bilde