1991
  På nyåret går vi i BEL studio og spiller inn Dæng Dæng. Håkon Iversen er produsent, som han har vært det på alle seinere Bjelleproduksjoner, og Kenneth Moen er tekniker. Repertoaret er stort sett det vi allerede kan, og innspillinga går unna på 3 uker. Det går med store mengder sjokolade og bakverk. Oslo Gospel Choir spiller inn plate i etasjen under, mens vi legger tramp og lårklaps på Hyttetur. Plutselig rives døra opp. Gospelkorets produsent Sverre Henriksen står der og hyler de bevingede ord: E' det konst det her??? Og spørsmålet har fortsatt å forfølge oss...

Hyttetur kommer ut som single før påske og blir en radio-hit, mens vi er på Rikskonsert-turné på ungdomsskolene i Vestfold og hygger oss storligen.

Dæng Dæng slippes i mai. Slippefest, signeringsjobber og mye konsertaktivitet følger med. Albumet får jevnt over gode kritikker, når 4. plass på salgslistene, og har pr. i dag solgt over 50.000 eks.

Et vettskremt Bjelleklang synger på Kalvøya for 10.000 mennesker, mens Billy Idol tester trommelyden i bakgrunnen. Først et stykke ut i låt nummer to virker alle mik'ene. En skjellsettende opplevelse. Mye hyggelige folk bak scenen, og nok mat og drikke...

Singelen Vi gjør'n til senter kommer ut i forbindelse med cupfinalen. Bjelleklang avholder 5-års jubileumskonsert, der vi bl.a. leverer en instrumentalversjon av Feit.

Roar Vangen blir med som fast lydmann, og vi har vår første Nordnorges-turné om høsten. Halve laget var sjukmeldt en uke etter fem jobber på tre dager.

I alt ca. 90 konserter i 1991.