1993
  Bjelleklang nomineres til Spellemann i åpen klasse for Holiholihooo..., men den prisen får Hanne Krogh. Jaja...

Bjelleklangs Trøndelagsbølge ruller videre, bl.a. med turer til Lånke, Fosen, Innerøya, Namsos, Melhus og Orkdal. Dessuten besøker vi Terråk for første gang 14. mai, og synger for russen i Nidarøhalllen den 16. mai.

I juni er vi for første gang på Wrightegaarden i Langesund. Vi har vært der samtlige somre etterpå og mener at dette må være alle artisters drømmested! Trivelig vertskap, god mat og et fantastisk publikum! Et av de andre gode spillestedene er Alfred's på Hønefoss. Der var vi også denne høsten.

I november reiser vi langt for å legge grunnlaget for neste plate: Til Svalbard og Huset. Vi glemmer aldri lyset, avslutningsmiddagen og omvisinga i gruve 3. For de tidligere medlemmene i Scrotum (Finn, Robert og Ole) var det en uforglemmelig opplevelse å få kore Jonas Fjeld på Let's Twist Again under lørdagsjammen på Huset. Og vi hadde faktisk demoversjoner av opptil flere låter i kofferten da vi reiste hjem...

På tampen av november installerer vi oss i Majorstudio (denne gangen med Thomas Sikveland som tekniker) og starter innspillinga av Ypper'u donk.

Før jul synger vi også for Regjeringa under deres julemiddag. Gro er forkjølet og tilknappet, men Åse er hjertelig tilstede.

Dette Året ender vi på 40 konserter.

 

Klikk for forstørrelse