1999
  Året 1999 viser seg å bli et år i samarbeidets ånd. Ikke få er de korene og korpsene som etterhvert har ristet løs med Bjelleklang på scenen. Harestukoret, Stryn Musikklag, Lørenskog damekor, Enebakk janitsjar, Grefsen ungdomskorps og TronSing kan nevnes fra årets konserter. Ole har problemer med å få arbeidsgiverne til å strekke seg like langt som før, og ber om avløsning. Etterfølgeren, Per Henrik, kommer på plass i juni under årets konsert - den 7. i rekken - på Wrightegaarden (bildet).

Sommeren står ellers i fotballens tegn for herrene: Etter først å ha sluppet singlen Du er Tippeligaen i juli, deltar vi sammen med Kurland Red Stars og deres fotball-låt under Norway Cup. Utover høsten blir det også event-jobber. Det viser seg bl.a. at Skattedirektoratet også kan rasle med andre ting enn restskatten.

I august reiser vi til Smøgen i Sverige for å finne julestemningen: Vi gjør det opplagte valget og gir endelig ut juleplate, full av 1000-årsstemning, juleøl, englebasser, reinsdyr, marsipan og andre ting vi liker. "Jul med Bjelleklang" blir gitt ut i slutten av november, med Bjellene som modifiserte griser på coveret (omtrent som velkomstbildet på hjemmesiden). I desember arrangerer Bjelleklang "Jul i Storstua", 4 konserter i Lørenskog kultursenter med Trond Granlund og Jørn Hoel som gjester. Ca. 1000 mennesker tar seg tid til å overhøre disse konsertene mitt i julestria. Året blir avsluttet med utekonsert i Sarpsborg 31.desember kl.17.00 (i mange kuldegrader), og mange blide mennesker med fakler på torget.

I 1999 ender vi opp med 55 spillejobber.

 

Klikk for fler bilder