1992
  Bjelleklang er nominert til Spellemann for årets nykommer, men får vi prisen? Njet. Den får Oluf.

Vi spiller inn Holiholihoo... i BEL i februar. Denne gangen er det stort sett nyskrevne låter, og prosessen er svært hyggelig. Bettan er gjesteartist på Strømling. Senere spiller vi inn vår hyllest til Åge Aleksandersen, Hold kjeft, spis is, denne gangen med Sverre Henriksen som produsent. Dessuten lager vi lydsporet til en reklamefilm for tyske damestrømper og har en mengde andre reklameoppdrag.

Holi... slippes i mai. Vi holder sleppefest med utekonsert på den Hvite elefant i solnedgangen. Holiholihooo... går til topps på salgslistene 1. juli. (Plata har nå passert 70.000 solgte, og er den mestselgende av Bjellenes plater).

Jobber over hele landet, bl.a. i Lofoten og flere turer til Trøndelag. Før jul spiller vi enn en julesingel med 3 låter. Dessverre var bruken av White Christmas ikke klarert med rettighetshaverne på forhånd, og hele førsteopplaget må trekkes tilbake. Singelen inngår sammen med Dæng Dæng og Holi... i en egen julepakke med glanset utseende.

Høsten 1992 bytter vi booking-byrå til Petter Sandberg AS (senere Sirkus).

Bjelleklang blir begunstiget med eget lørdagsprogram i NRK, der Ragnhild Sælthun Fjørtoft er Heavy Evy. Ole husker best hvordan det var å fullføre God Jul med et papirsnøfnugg på drøvelen. Vi hadde gleden av å hoppe etter Wirkola (dvs. stå for lørdagsunderholdninga uka etter Tande P), og ble rimelig lunkent mottatt.

I 1992 blir det ca. 50 konserter.

 
Klikk for forstørrelse
Klikk for forstørrelse
Klikk for forstørrelse