2005
  Dette året skulle vise seg å bli et år i vinterfestens tegn. Vi reiser først til Andenes og får den Ære å åpne "Vinterfest i Andøy - Nordlyst 2005" for en fullsatt sal på Hisnakul. Vi blir også guidet opp til toppen av Andenes fyr som med sine 45 mektige meters høyde over bakken fikk et par bjeller til å ikke være særlig høye i hatten! Men for en utsikt!

Så går reisen atter til Narvik. Denne gang til den storslåtte "Vinterfestuka". Her gjør vi en samarbeidskonsert med HV-korpset Endelig går det opp for oss hva Svarta-Bjørn er for noe, og bjellene får seg en dans med alle de tre kandidatene til akkompagnement av rallerne i Rombaksmusikken.

Året består som vanlig av flere events. Vi synger bl.a. for Zoohandlernes bransjeforening hvor "Jeg vil ha en liten hund" atter blir Å høre (det var lenge siden sist!) Vi er på Blodbanken (det har blitt noen ganger nå ..!), vi kurerer apotekansatte med Meisemelodi og blir gjengangere på diverse hoteller i Oslo- og Østlandsområdet.

I mai deltar vi på åpningen av Wergelands Hus ved Eidsvollsbygningen på Eidsvoll. Vi er sangere i et historisk spill fra 1814, og med Kronprins Haakon og Dronning Sonja som tilskuere, synger mannskoret Bjelleklang "Kongesangen" og "Gud signe Noregs land"! Mens de kongelige har audiens, underholder vi med bl.a. den nye låta "Hunden" som blir vårt bidrag på plata "Henrik Wergeland i Børnekammeret"

På forsommeren reiser vi til idylliske Citadelløya utenfor Stavern, deltar på Byfesten i Lillestrøm og synger i Arendal hvor kulturhuset er fullsatt av korentusiaster på korfestival (moro!!). Vi får også med oss en intimkonsert i Svelvik kino.

Sommeren blir sjeldent aktiv da vi vender tilbake til Arendal, nærmere bestemt Tromøy, hvor Trine Rein og vi setter opp et sommershow på Breidablikk Gjestegård. Det blir mange hyggelige konserter. i skumringen i den sørlandske sommeridyllen.

Høstsesongen blir preget av flere samarbeid. Vi synger med korps, er med å feire 85-års-jubilanten Lørenskog Mannskor og reiser til Surnadal hvor sangkoret Tormod stemmer i. Sogndal besøkes også med kulturhuskonsert og pub-konsert. Team Strømmen lager en video i forbindelse med cupfinalen, og bjellene klinger med.

Bjelleklang bestemmer seg for å gi ut et album til 20-års-jubileet i 2006. I oktober starter for alvor prosjektet "Bjellenes niende" og vi er heldige og får med oss bjelle-kjenner og vokal-guru Håkon Iversen som produsent. Håkon har produsert alle våre tidligere album og i oktober starter arbeidet i studio.

Jula preges som vanlig av noen julebordevents pluss at vi har eget juleshow på Herr Nilsen i Oslo. Jula ringes inn med vår vanlige konsert på Radiumhospitalet.

I 2005 blir det 30 konserter.

 
Klikk for større bilde
Klikk for større bilde