1990
  Ketil flytter til Molde og takker for seg. Frank er fast! Robert er ferdig med huset og vender tilbake, og følgende besetning holder seg i de neste 5 åra: Finn, Robert, Ole, Arvid, Frank og Jon. Vi holder felleskonsert med sangtruppen Carl Berner på Slurpen i Oslo. Video-opptak fins.

Bjelleklang får fast booking-byrå, Ad Libitum, der Hege Lindblad er boss og Kjetil Skaslien assistent. Dermed har vi fått vår Big Mama og Papa. Noe av det første de får til, er en konsertserie på utestedene på nyåpnede Aker Brygge: Moro med Menn. Under en konsert på DS Louise henvender Frank seg til de døde grønnsakene på tallerkenene (noe som ikke tas udelt positivt opp av de levende menneskene som er tilstede).

Ole sender en demo til Gardemusikk-kamerat Eivind Rølles i BMG Ariola, som etter hvert får resten av folket med på notene. Bjelleklang får mulighet for å delta på Solokassetten, der diverse band uten platekontrakt får bidra. Bjelleklang leverer Feit, som blir en radio-hit, kommer på Norsktoppen og gis ut som separat single. Vi er på listene for første gang! Vi inngår kontrakt med BMG om langspillplate.

I 1990 holder vi ca. 20 konserter.

 

Klikk for forstørrelse