1998
  Ny plate spilles inn i Lydvingen i januar med Håkon Iversen som enerådende spakfører. Vi har for første gang med trommis, Rune Arnesen, gjennom hele plata.

Vi har konsert med koret Tormod og den lokale stjerna Toril Moe i Surnadal og Rindal i slutten av januar. Hele bygda er på beina! Utover i året fortsetter vårt samarbeid med kor og korps over det ganske land. Takk til dere alle!

Bjelleklang deltar etter modne overveielser og et skjevt blikk på det hele i Grand Prix med På do, og havner på 4. plass med såkalt hederlig omtale... Antrekket får derimot terningkast 1 i VG.

Promosingelen "Spis meg rå" slippes i april, og bjellene oppnår full utrykning og uventet stor mediedekning da kjøleskapet eksploderer i Sushi-restauranten der vi holder pressekonferanse. CD'en slippes i mai. Ved utgangen av året er den solgt i 12.000 eksemplarer, noe det er liten grunn til å være fornøyd med. Likte dere ikke trommisen, eller?

Vi har turnéåpning i Lørenskog kulturhus i juni på en scene full av frukt og grønnsaker, og må bruke helikopter for å rekke to spillejobber til samme kveld... Og det skulle bli et luftig andre halvår, med en sjøflytur, tre helikopterturer, og mange bonuspoeng.

Året avsluttes med en juleforstilling på Scene West, Stakkars Josef. Og tittellåta Josef gis ut i godt selskap på Sonys julesamleplate dette året.

Året 1998 blir alt i alt svært aktivt på spillejobbfronten: Vi ender opp med 75 oppdrag, fra Egersund i sørvest til Tromsø i nord.

 

Klikk for forstørrelse