1994
  Innspillinga av Ypper'u donk fortsetter, og viser seg å bli en krevende affære som tar over 400 studiotimer. Kompliserte arrangementer og lag på lag av munntrommelyder får ta skylda for det, ved siden av Nintendospillet i Major, som var svært konsentrasjonskrevende... Gjestemusikere er Ivar Medaas (uforglemmelig tolkning av Hesteslepp) og Bendik Hofseth.

I april spiller vi inn video til Gummihatt (Swing) i autentiske omgivelser på Bøler kino. Koreografen forsøker å lære oss de enkle trinnene til den tilhørende dansen, men det går ikke. Videoen, derimot, ble bra!

For øvrig har vi en rolig vær får plateslippet i mai. Etter en Terråk-tur til, der vi finner ut at Terråk og Bjelleklang nok bør ta en pause fra hverandre, blir det rikelig med jobber. Bl.a. synger vi for 15000 Norway Cup'pere på Ekebergsletta i juli og tar hele messerunden til Drammen, Kristiansand, Skien, Namsos m.m. Greie jobber og lettjente grunker.

På høstparten spiller vi inn video for Tangen Trykk, og avslutter sesongen med julesynging på Botsen. Alle folkeslag representert i salen. En fengslende opplevelse.

Også i 1994 har vi ca. 40 oppdrag.

 

Klikk for forstørrelse