1997
  Øystein åpner friskt med et førsteklasses bidrag på Wenche Myhres plate. Vi andre får det da til etterhvert. For øvrig jobber vi mye med et julekalendermanus for TV som til dags dato ikke har feiret jul, men kanskje en gang...

Vi er nominert til Spellemann for 3. gang for Gud! Hvor du er deilig ... som årets lå, men igjen taper vi for en veteran: Odd Børretzen. Men moro er det på første rad i Spektrum. Gud! -effekten varer fortsatt, og vi har mange spellejobber utover våren, flere av dem sammen med lokale kor. Gammalbassen er vikar da Øystein nedkommer med tvillinger i juni. Årets sommeroppsetning på Caledonien i juli var ingen ubetinget suksess. Det fine været får skylda, for vi var godt forberedt!

Frank sier opp jobben som kirkegårdsarbeider før sommeren, og Øystein kommer inn på Musikkhø¸gskolen fra høsten. Vi forhandler ny platekontrakt, og etter harde runder i forhandlingsutvalget, ender vi opp med Sony Music. Dermed benytter BMG muligheten til å melke kua helt tom før den flytter, og gir ut Kjære Landsmenn! Bjelleklangs Beste i oktober. I den forbindelse speller vi inn Feit på nytt.

Utover høsten begynner forberedelsene til neste ordinære Bjelleplate med demoinnspillinger hos Van Genz. Denne gangen tar vi skrittet helt ut og satser på bare egenprodusert stoff. Finn kommer opp med det nødvendige materialet.

I løpet av 1997 passerer vi 40 jobber.

 

Klikk for forstørrelse

Klikk for forstørrelse