2002
  Vi starter året med et storslagent kick-off for Toyota Corolla på Storefjell høyfjellshotell hvor vi underholder sammen med bl.a. Jahn Teigen, Trine Rein, The Great Garlic Girls og Alex Rosén. Den 26. januar er det duket for debuten til vår nye bjellebass Carl Einar Traaen; det skjer i et fullsatt Stavanger Konserthus i en konsert for Lions.

På vårparten åpner Olav-spillene i Sarpsborg sammen med Sarpsborg musikkorps og vi tar en snartur innom bl.a. Lillehammer og Horten.

Vi samtaler med plateselskapet Universal om mulig platekontrakt og ender opp med å slippe singelen "Olav Harald Haakon Magnus Hansen" i juni. Vi når lista på Norsktoppen, men Universal ønsker ikke videre samarbeid med hensyn til albumutgivelse.

Bjellene bestemmer seg for å ta en snartur til England for hygge og kulturell input. Vi ser musicalen "Five guys named Moe" med musikk av jazz-legenden Louis Jordan. Alle bjeller samtykker i at dette var show...

På sommeren spiller vi på Byfesten på Torget i Lillestrøm og drar til festival i Sandefjord. Vi har konsert på idylliske Hvaler, nærmere bestemt i Utgårdskilen og vi er på "Parkkveld" i hovedstaden, denne gangen på Kampen sammen med bl.a. Marianne Antonsen og Lars Klevstrand.

Høsten er preget av korpskonserter (Lillestrøm og Kråkerøy), en båttur med Stena Saga og noen events, bl.a. en tur til idylliske Geiranger hvor vi spiller for MANUS (Microsoft Advanced Network Users Society). Frank og Finn gir NRK-programmet "Beat for Beat" en ny åndelig dimensjon til publikums fornøyelse og vi besøker Vålerenga kirke i en konsert sammen med Trond Granlund. Her urframfører vi Elvis-låta "Peace in the Valley" som vi kaller "Fred i sjela". Vi går også i studio med Trond og gir vårt bidrag på låta "Høyt, lavt og langt".

Jula blir som vanlig preget av flere båtturer (Color Festival og Kielferga) før vi avslutter med vår årlige julekonsert på Radiumhospitalet.

I 2002 gjør vi 25 konserter.

 

Ny bjellebass - les om hans første bjellemøte her!

 

Klikk for fler bilder