PRESSEMELDING Juni 06 

Husker du "Hyttetur", "Mercedes Benz", eller "Gummihatt?" For ikke å glemme landeplagen "Gud, hvor du er deilig?" Nå er nittitallets store norske vokalgruppe tilbake! Etter seks og et halvt år, med utstrakt familieliv, studier og turnévirksomhet entrer Bjelleklang igjen det norske platemarkedet med sitt niende album:

SOKKER I SANDALER. 

Og ikke nok med det, Bjelleklang feirer i år 20-årsjubileum som syngende artister! I alle disse årene har de reist land og strand rundt, til lands og til vanns og i luften med. Selv om Bjellene ikke har vært plateaktuelle de siste årene, har oppdragene vært mange. Især nevner Bjellene de utallige samarbeidskonsertene med lokale kor og korps, selve ryggraden i norsk musikkliv!

Lyden på SOKKER I SANDALER vil være umiskjennelig "bjellete", og gamle som nye fans vil garantert kunne kose seg med de underfundige tekstene,
- SUNGET PÅ NORSK!
Som på tidligere album, inneholder også dette en god blanding av gamle kjente låter gjort på Bjellevis, samt nykomponerte slagere.

Første singel ut er en låt som Rolf Harris gjorde kjent på sekstitallet - "Tie my kangoroo down, sport". I Bjellenes verden heter den "Slepp min kenguru ut, Knut". Rolf Harris gjorde furore som tegner og gjøgler i diverse TV-show over hele verden. Hvis vi ikke husker feil, ble han gift med ei svensk blondine.

Publikum vil også denne gang finne gjesteartister. Norges Grand Old Lady, Nora Brockstedt, synger Grand Prix-slageren Voi-Voi i svingende rytmer sammen med Bjellene. Den andre gjesteartisten er ingen ringere enn Trond Granlund. Hvem husker ikke "Himmelvogna" eller "Høyt, lavt og langt?" Begge disse låtene toppet norsktoppen lenge! Denne gangen er det ei Elvislåt som bringer dem sammen - nemlig "Peace in the valley", som på norsk blir til FRED I SJELA.

Vi ønsker alle en god sommer, med eller uten sokker i sandalene.

  Last ned Word-fil av denne siden
Last ned PDF-fil av denne siden  

Last ned stort bilde

Last ned høyoppløst bilde (774kB)

Fotograf: Dag Thorenfeldt

 

Last ned stort bilde

Last ned høyoppløst bilde (1,955MB)

 

Fra venstre.v.:
Robert Skrolsvik, Frank Øren,
Per Henrik Gusrud, Carl Einar Traaen,
Finn Evensen,

Fotograf: Dag Thorenfeldt

Bildene kan fritt benyttes i journalistisk arbeid i artist- og plateomtaler. Fotografens navn kreditteres med foto-byline. Bildene kan ikke benyttes i kommersiell utnyttelse. Hvis du er usikker, kontakt Bjelleklang