Robert Skrolsvik

Robert startet sin musikalske løpebane i musikalsk barnehage på Veitvet, i Lørenskog 1. skolekorps og rockebandet Scrotum (gitar og sang). Hovedinstrumentene har vært klarinett, obo og gitar. Var medlem av AUSO, Norges Nasjonale Ungdomskorps og rockeband som Piska Skinn og Villblomst. Var i Gardemusikken i 1980. Var profesjonell musiker i årene 1980 - 85, bl.a oboist i Forsvarets Musikkorps Østlandet, gitarist i Terje Fjærns orkester, treblåser og gitarist på Chat Noir og turnerte med diverse artister. Har vikariert som oboist i Krinkastingsorkesteret og har vært dirigent for ungdomskoret Sjibbolet, Lørenskog Mannskor og Skjetten Dur & Moll.

Trakterer disse instrumentene: Obo, engelsk horn, klarinett, saksofoner, gitar og piano.

Har musikk storfag fra Universitetet i Oslo. I Bjellesammenheng kommer dette bl.a. til nytte i forbindelse med arrangering, og han er vår kontaktmann overfor kor og korps som vi samarbeider med. Han har jobbet med kulturforvaltning i Lørenskog kommune (1985-2000) som kulturhussjef, kinosjef og økonomikonsulent. Er for tiden daglig leder av Skedsmo Samfunnshus A/L. I Bjellesammenheng er Roberts hovedvokal bl.a. å høre på Feit, En liten meisemelodi og Bomull i behån. Han er fast kompgitarist på jazzstoffet fra Bjelleklang Synger Svart og de fleste andre gitarbaserte låtene. Ellers er Robert daglig leder av Bjelleklang ANS (gutta har da orden i sysakene), styrer Bjellepungen og er fast sjåfør.

Vekt: 95 kg
Høyde: 180 cm
Skonummer: 42
Bosted: Fjellhamar, Lørenskog
3 favorittbjellelåter: Kamel fra Lillestrøm, Gjess,Bomull i behån
Mest uforglemmelige Bjelleopplevelse: Konsert i Skaun samfunnshus høsten. Arrangør: Lucifer MC-klubb
Mest forglemmelige Bjelleopplevelse: Åpningen av utestedet De Plais (der Robert etter tre mislykkede forsøk på å sette i gang Jeg vil ha en liten hund oppdager at tonehjulet på tonetakeren står opp ned)
Favorittartister: Hank Marvin (The Shadows), Larry Carlton, Brynjar Hoff.
Favorittmat og -drikke: Pizza og riskrem, rød saft (til riskremen).