Frank Øren

Frank lærte tidlig gitar av bestemor i Mo i Rana og bestefar spilte trekkspill, og som nyinnflytta i Lørenskog begynte han i Lørenskog 2. Skolekorps i 1976. Har også spilt i Lørenskog Musikkorps, også som korist og sangsolist på tallrike showkonserter. Var Peer Gynt mens Simone Larsen fra DeSound var Mor Aase!

Han har vært med i ungdomskor som Sjibbolet, St. Bernhardskoret og Frankie comes from Lebanon og i bandene Piska Skinn og Machiavelli Orchestra. Har reist for Rikskonsertene med forestillingen Beltedyret sammen med Finn.

Instrumenter: Treblås, litt gitar og trefingra piano (tre fingre på hver hånd selfølgelig).

Frank har i mange år jobbet som kirkegårdsarbeider på Lørenskog, men hoppet av i 1997 for å bedrive bjelling og annen kunstnerisk virksomhet på heltid. Ved sideb av musikken er Frank sykelpleier og trives sammen med folk.

Frank er den fødte hovedvokalist i Bjelleklang og har en sterk tilstede værelse på scenen. Danser da gjerne med kvinner, eller hvis de ikke lar seg oppdrive: Potteplanter. Frank er en meget sterk utøver på tamburin, ristofon, saks og andre rytmeinstrumenter. Han omtales ofte i pressen som "rytmisk predikant" - dette er noe han setter stor pris på!

Vekt: 100 kg
Høyde: 180 cm
Skonummer: 43-44
Bosted: Fjellhamar, Lørenskog
3 favorittbjellelåter:Neger på Rasta, For meg sjøl ei stønn, Fred i sjela
Mest uforglemmelige Bjelleopplevelse: Kalvøya '91
Mest forglemmelige Bjelleopplevelse: Jessheim samme høst
Favorittartister: Blues Brothers, Billie Holiday og D.D.E.
Favorittmat og -drikke: Reinsdyrsodd og Nordlandspils